The Boys Are Back






Simon Carr'ın aynı adlı eserinden uyarlanan filmin yönetmenliğini Scott Hicks üstlenmiş. 2009/Avustralya yapımı filmin başrollerinde Clive Owen, Laura Fraser, George MacKay, Nicholas McAnulty, Emma Booth rol alıyor.

Başarılı bir spor yazarı olan Joe, kanser hastalığına yakalanan eşini kaybeder. Ardından, hayat onun için uzun ve zorlu bir yolculuk halini alır. Bu dramatik yolculuğunda, hem bir baba hem de bir anne olarak 6 yaşındaki oğluna da sahip çıkmak zorunda kalacaktır. Zamanla, işinde ve evinde birçok zorluğa göğüs germek durumunda kalacak, buna ilaveten, senelerdir yüzünü görmediği, İngiltere'deki büyük oğlu hayatına geri dönecektir.






Tam anlamıyla bir Scott Hicks draması olan film, dokunaklı senaryosu ile dikkat çekiyor. Kimi zaman güldüren, kimi zaman ağlatan bir yapım. Baba-oğul ilişkisi çerçevesinde aile bağlarının anlatıldığı bu enfes aile dramasını izlemenizi tavsiye ederim. Özellikle, Clive Owen'in "muhteşem" denebilecek performansı ile etkileyici bir yapım ortaya çıkmış.






Film için hazırlamış olduğum altyazıyı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
İyi seyirler dilerim...


The.Boys.Are.Back.2009.DVDRip.XviD-DEPRAViTY
(1 CD, 23,976 fps, DEPRAViTY)


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Penkala, döktürmüşsün. Ellerine sağlık. Kendini de özlettirmedin desem yalan olur. Bilgi kokan postlarını özledik açıkçası. Kal sağlıcakla. Alazi-

penkala dedi ki...

Çok Teşekkür ederim, değerli dostum=)
İlk mesaj senden geldi, hayırlı olsun bakalım.
Görüşmek üzere, yine beklerim...

Yorum Gönder