Psych S04E10


Psych, Santa Barbara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, kafadan çatlak iki adet polisin başından geçen muzip ve garip olayları anlatan bir komedi dizisi. Karakterler, o kadar muzipler ki, başlarından normal bir gün geçtiği yok. Her yaptıkları falso, her işleri tam bir kara-komedi. Bulundukları ortama aldırış etmeden, ağızlarına ne gelirse söylüyorlar. Tabii, bunları polis olarak yaptıkları için de, vazgeçilmez birer mesai arkadaşı olup çıkıveriyorlar.


Dizi için, fazlaca "Amerikanvari" tavırını kullanmak doğru olur sanırım. Hani bazı şeyleri, can alıcı esprileri anlayamazsınız ya, öyle bir dizi. Dilinin ağır olması bir yana, tutup da bizim Kemal Sunal'ı, bir Amerikalı'ya izlettirmeye benziyor. Dizinin belkemiğini oluşturan "Ruhban-Polis" mevzusu ise biraz garip bir durum ama, yapmış olduğu patavatsızlıklar aşırı derecede komik gidiyor.


Dizi 4. sezonuna devam etmekte. Şimdiye kadar hiç izlemediğim için fazla atıp tutmak da istemiyorum. Sarmadı desem yalan olmaz. Reklamlarda, yeni bölümde John Cena'nın konuk oyuncu olduğunu görünce, bir bakayım dedim. Bakmışken, bir de çevireyim dedim. Naçizane altyazımı da sunayım dedim. Gerisi gelmeyecektir, bilginize...


4. Sezon 10. Bölüm için hazırlamış olduğum altyazıyı alttaki linkten edinebilirsiniz.
İyi seyirler dilerim...

(1 CD, 23,976 fps, ORENJi)

Önemli Not: Dizi için çeviriye devam etmeyeceğim. Sadece bu bölüme mahsustur.

0 yorum:

Yorum Gönder